Team

Personal trainer Rex

Ik ben Rex Burema, Personal Trainer en eigenaar van Personal Trainingsstudio “Word Fitter”. Mijn passie voor bewegen komt voor uit de vecht- en krachtsporten, waar je door middel van samenwerken en doorzettingsvermogen vooruit komt in de sport maar ook in je leven! Ik probeer met veel enthousiasme, kwalitatieve begeleiding en kennis je levenswijze te veranderen en je te helpen je doelstellingen te halen.

Mijn achtergrond:

Fitness A – Fitness B – MBO Sport & Bewegen – Gewichtheftrainer B/C – LAPT Personal Trainer – LAPT Personal Trainer Red Lable – Vechtsportinstructeur (Pencak Silat & Kickboxen) – Voedingsleer – Sportmassage

Mijn specialiteiten:

Spier- en krachtopbouw – Afvallen en figuurverbetering – Vechtsport work-outs – Mental coaching – Voedingsadvies – Gewichtheftraining

Leuk om te weten:

Naast kickboxen doe ik inmiddels al 20 jaar aan de Indonesische vechtkunst en -sport Pencak Silat. Ik heb een eigen wedstrijdteam opgestart en neem zelf ook deel aan wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau.(WK Bali 2016, Belgium Open) Op beide niveaus heb ik al meerdere medailles gehaald!

Personal trainer Marleen

Ik ben Marleen, personal trainer en voedingsconsulent bij Word Fitter.

Mijn passie voor beweging is begonnen met dansen: op mijn vierde ben ik begonnen met klassiek ballet en dat doe ik nog steeds. Daar zijn in de loop van de jaren verschillende sporten bijgekomen, zowel in de richting van dans (modern ballet, zumba, bodyjam) als in verschillende andere richtingen (pilates, boksen en kickboksen, fitness, krachttraining en hardlopen). Voor mij is die verscheidenheid heel belangrijk: zo is elke workout anders en wordt sporten nooit saai! Dit laat ik ook doorwerken in mijn trainingen: door middel van gevarieerde trainingen help ik je om op een leuke manier je doelen te behalen.

Mijn specialiteiten:

Krachttraining, specifiek voor vrouwen, gericht op ‘shapen’ van benen en billen, maar ook bovenlichaam – Voeding – Conditionele kickboks workouts – Effectieve workouts voor de buikspieren – Circuittraining

Leuk om te weten:

Ik heb meegedaan aan verschillende hardloopwedstrijden en op dit moment ben ik in training voor een triatlon. Naast sporten is koken één van mijn andere passies: ik bedenk geregeld nieuwe, gezonde recepten waarbij ik mijn kennis over voeding volledig kan inzetten.

Personal trainer Johan

Ik ben Johan Burgers, personal trainer bij ‘Word Fitter’. Ik heb een passie voor sporten omdat je er gezond, fit en vitaal van wordt/blijft. Het is een uitlaatklep, goed voor je zelfvertrouwen en geeft je de energie voor het dagelijks leven. Ik probeer iedereen daarom te enthousiasmeren voor het sporten. Vanuit heel veel passie, enthousiasme, kennis en begeleiding probeer ik je te helpen om te genieten van het sporten en zo je doelen te behalen.

Achtergrond:

HBO 1e graads lerarenopleiding Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) – Fitness A (stage bij Word Fitter) – Fitness B (in opleiding) – UEFA C (voetbaltrainer)

Mijn specialiteiten:

Duursport -Vechtsporten -Voeding -Conditie training -Kracht training -Motiveren -Mental coaching -Variatie in trainingen

Leuk om te weten:

Ik ben momenteel zelf in training voor een IRON MAN triatlon en heb al meerdere hele en halve marathons uitgelopen.

Personal trainer Geeske

Sporten, gezond en fit zijn is voor mij ‘a way of life’. Deze leefstijl geeft mij energie, lichamelijke- en mentale vitaliteit. Ik kan uit ervaring spreken dat dit niet altijd vanzelfsprekend is.

Mijn doel tijdens de trainingen is om jou lichamelijk fitter te maken, mentaal sterker en meer inzicht te geven in een gezonde leefstijl. Dit doe ik door goed naar jou te luisteren. Ik ga jou helpen jouw doelen te behalen, grenzen te verleggen en plezier te ervaren in het sporten. Samen trainen we voor een fit, gezond en vitaal lichaam.

Achtergrond:

– Groepsfitness instructeur – Kickboksen – Bodycombat instructeur – Docent voortgezet onderwijs – Volleybaltrainster

Specialiteiten:

– Kickboksen – Voeding – Conditie training – Circuit training – Kracht training – Mental coaching – Bootcamp

Leuk om te weten:

Ik ben zelf ook ooit gestart met personal training bij Word Fitter. Op de website kun je mijn successtory lezen. Om mezelf steeds weer te verbeteren, uit te dagen en alert te blijven krijg ikzelf nog wekelijks personal training.

Personal trainer Martijn Rozeboom

Ik ben Martijn Rozeboom, Personal Trainer bij Word Fitter. Mijn passie voor sporten is al op jonge leeftijd begonnen. Dit varieerde van voetbal, handbal, fitness en Pencak Silat. De laatst genoemde sport beoefen ik inmiddels nu, met een “kleine” tussenpauze, ongeveer 11 jaar. Ook doe ik mee aan nationale en internationale toernooien.

Mijn trainingen geef ik met heel veel plezier, omdat ik het motiverend vind om mensen te helpen om hun doelen te behalen. Dit doe ik door gevarieerde en op persoonsgerichte trainingen te geven. Ik ben er van overtuigd dat je door bewuster te eten en gericht te sporten je jezelf gelukkiger, fitter en vitaler gaat voelen.

Mijn specialiteiten:

Spier- en krachtopbouw – Conditionele workouts - Afvallen en shapen van figuur – Pencak Silat – Mental Coaching – Voedingsadvies.

Leuk om te weten:

Zelf train ik sinds 2016 bij Word Fitter. Samen met Personal Trainer en eigenaar Rex, zit ik in het wedstijdteam van de vechtsport Pencak Silat.

Kickboks instructeur Small Group Martijn

Achtergrond:

– Wedstrijdkickboksen – Pencak Silat

Specialiteiten:

– Kickboksen – Conditie training – Circuit training – Kracht training – Mental coaching

Leuk om te weten:

– Ik heb in het verleden meerdere kickbokswedstrijden gedaan en probeer die ervaring ook zeker terug te brengen in mijn trainingen:)
Gratis Proefles