Team

Personal trainer Rex

Ik ben Rex Burema, Personal Trainer en eigenaar van Personal Trainingsstudio “Word Fitter”. Mijn passie voor bewegen komt voor uit de vecht- en krachtsporten, waar je door middel van samenwerken en doorzettingsvermogen vooruit komt in de sport maar ook in je leven! Ik probeer met veel enthousiasme, kwalitatieve begeleiding en kennis je levenswijze te veranderen en je te helpen je doelstellingen te halen.

Mijn achtergrond:

Fitness A – Fitness B – MBO Sport & Bewegen – Gewichtheftrainer B/C – LAPT Personal Trainer – LAPT Personal Trainer Red Lable – Vechtsportinstructeur (Pencak Silat & Kickboxen) – Voedingsleer – Sportmassage

Mijn specialiteiten:

Spier- en krachtopbouw – Afvallen en figuurverbetering – Vechtsport work-outs – Mental coaching – Voedingsadvies – Gewichtheftraining

Leuk om te weten:

Naast kickboxen doe ik inmiddels al 20 jaar aan de Indonesische vechtkunst en -sport Pencak Silat. Ik heb een eigen wedstrijdteam opgestart en neem zelf ook deel aan wedstrijden op zowel nationaal als internationaal niveau.(WK Bali 2016, Belgium Open) Op beide niveaus heb ik al meerdere medailles gehaald!

Personal trainer Marleen

Ik ben Marleen, personal trainer en voedingsconsulent bij Word Fitter.

Mijn passie voor beweging is begonnen met dansen: op mijn vierde ben ik begonnen met klassiek ballet en dat doe ik nog steeds. Daar zijn in de loop van de jaren verschillende sporten bijgekomen, zowel in de richting van dans (modern ballet, zumba, bodyjam) als in verschillende andere richtingen (pilates, boksen en kickboksen, fitness, krachttraining en hardlopen). Voor mij is die verscheidenheid heel belangrijk: zo is elke workout anders en wordt sporten nooit saai! Dit laat ik ook doorwerken in mijn trainingen: door middel van gevarieerde trainingen help ik je om op een leuke manier je doelen te behalen.

Mijn specialiteiten:

Krachttraining, specifiek voor vrouwen, gericht op ‘shapen’ van benen en billen, maar ook bovenlichaam – Voeding – Conditionele kickboks workouts – Effectieve workouts voor de buikspieren – Circuittraining

Leuk om te weten:

Ik heb meegedaan aan verschillende hardloopwedstrijden en op dit moment ben ik in training voor een triatlon. Naast sporten is koken één van mijn andere passies: ik bedenk geregeld nieuwe, gezonde recepten waarbij ik mijn kennis over voeding volledig kan inzetten.

Personal trainer Johan

Ik ben Johan Burgers, personal trainer bij ‘Word Fitter’. Ik heb een passie voor sporten omdat je er gezond, fit en vitaal van wordt/blijft. Het is een uitlaatklep, goed voor je zelfvertrouwen en geeft je de energie voor het dagelijks leven. Ik probeer iedereen daarom te enthousiasmeren voor het sporten. Vanuit heel veel passie, enthousiasme, kennis en begeleiding probeer ik je te helpen om te genieten van het sporten en zo je doelen te behalen.

Achtergrond:

HBO 1e graads lerarenopleiding Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) – Fitness A (stage bij Word Fitter) – Fitness B (in opleiding) – UEFA C (voetbaltrainer)

Mijn specialiteiten:

Duursport -Vechtsporten -Voeding -Conditie training -Kracht training -Motiveren -Mental coaching -Variatie in trainingen

Leuk om te weten:

Ik ben momenteel zelf in training voor een IRON MAN triatlon en heb al meerdere hele en halve marathons uitgelopen.

Personal trainer Teuny

Ik ben Teuny Bosma, personal trainer bij Word Fitter. Al vroeg ben ik begonnen met sporten en ik heb van die hobby mijn werk gemaakt. Ik help jou je doelen te realiseren en laat jou zien welke potentie jij in je hebt. Iedereen kan resultaat behalen en doelen bereiken; of je nu topsporter bent of een kantoorbaan hebt waarbij je veel zit en weinig beweegt. Ik motiveer en coach jou bij het behalen van je doelen door samen met jou te kijken naar je training, voeding en levensstijl. Ik vind het essentieel dat jij begrijpt waarom je iets doet. Zonder die kennis, geen duurzaam resultaat. ​Bij Core Business PT doen we het samen en doen we wat werkt voor jou! Met p ersoonlijke aandacht, open en eerlijk, enthousiast en motiverend gaan we grenzen verleggen en het maximale eruit halen.

Achtergrond:

HBO 1e graads lerarenopleiding Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) – Fitness A (in opleiding) – Personal Trainer (NL Actief; in opleiding) – UEFA Futsal B (zaalvoetbaltrainer) - jeugd atletiektrainer

Mijn specialiteiten:

Kracht training - Conditie training - Motiveren - Duursport - Conditionele kickboks workouts -Mental coaching - Samen mooie dingen doen

Leuk om te weten:

Naast het werken als Personal trainer ben ik trainer/coach van GSFV Drs. Vijfje Vr.1 uit Groningen. We komen uit in de landelijke Eredivisie zaalvoetbal. Daarnaast ben ik ook werkzaam bij de KNVB als ass.trainer bij het Nederlands zaalvrouwenteam.

Personal trainer Martijn Rozeboom

Ik ben Martijn Rozeboom, Personal Trainer bij Word Fitter. Mijn passie voor sporten is al op jonge leeftijd begonnen. Dit varieerde van voetbal, handbal, fitness en Pencak Silat. De laatst genoemde sport beoefen ik inmiddels nu, met een “kleine” tussenpauze, ongeveer 11 jaar. Ook doe ik mee aan nationale en internationale toernooien.

Mijn trainingen geef ik met heel veel plezier, omdat ik het motiverend vind om mensen te helpen om hun doelen te behalen. Dit doe ik door gevarieerde en op persoonsgerichte trainingen te geven. Ik ben er van overtuigd dat je door bewuster te eten en gericht te sporten je jezelf gelukkiger, fitter en vitaler gaat voelen.

Mijn specialiteiten:

Spier- en krachtopbouw – Conditionele workouts - Afvallen en shapen van figuur – Pencak Silat – Mental Coaching – Voedingsadvies.

Leuk om te weten:

Zelf train ik sinds 2016 bij Word Fitter. Samen met Personal Trainer en eigenaar Rex, zit ik in het wedstijdteam van de vechtsport Pencak Silat.

Kickboks instructeur Small Group Martijn

Achtergrond:

– Wedstrijdkickboksen – Pencak Silat

Specialiteiten:

– Kickboksen – Conditie training – Circuit training – Kracht training – Mental coaching

Leuk om te weten:

– Ik heb in het verleden meerdere kickbokswedstrijden gedaan en probeer die ervaring ook zeker terug te brengen in mijn trainingen:)

Thessa Dijkema, kickboks instructeur Small Group

Ik ben Thessa Dijkema, kickboks instructeur Small Group bij Word Fitter.
Al vanaf ik negen jaar oud ben, kickboks ik. Het mooie aan het kickboksen vind ik de combinatie tussen de kracht, snelheid en techniek die je nodig hebt, proberen een slim spelletje te spelen om zo van je tegenstander te winnen.
Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten, om je zo fysiek én mentaal fit te voelen. In mijn trainingen vind ik het dan ook belangrijk om de uitdaging op te zoeken, en zo te zorgen dat je in de training tot het uiterste kan gaan.
In de loop der tijd ben ik ook mee gaan doen met Bootcamp/Crossfit en Pencak Silat trainingen bij Word Fitter en ik vind het dan ook leuk om deze afwisselende aspecten van verschillende trainingen in mijn kickbokstrainingen te verwerken.

Achtergrond:

Wedstrijdkickboksen – Pencak Silat

Specialiteiten:

Kickboksen – Conditie training – Circuit training – Kracht training – Mental coaching

Leuk om te weten:

Recentelijk ben ik zelf hard aan het trainen voor Pencak Silat, om hierin, hopelijk binnenkort, mijn eerste wedstrijd te mogen doen!
Gratis Proefles